Samsung Galaxy Note 9 kanske redan har ett datum: presenterades den 9 augusti? (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 9 kanske redan har ett datum: presenterades den 9 augusti? (uppdaterad)

Vi har upprepade gånger rapporterat rykte Om förmodad tidig ankomst – jämfört med vad som hände under tidigare år – av Galaxy Note 9, men den här gången återvänder vi till ämnet tack vare en ännu mer auktoritativ källa, eller Bloombergsom inte längre bara talar om en indikativ period, utan lutar sig just mot en exakt datum för presentationen av den nya Samsung-juvelen: nästa 9 augusti.

Det skulle vara ett par veckor tidigare än förra året, en inte så markant fördel som det ryktats om – det fanns de som pratade om slutet av juli, men några maskinvaruförändringar i sista minuten de skulle ha skjutit upp datumet med några dagar – men tillräckligt för att åtminstone förutse Apples drag. Ja, eftersom Galaxy Note 8 2017 presenterades före iPhone X, men sedan kom ut på marknaden under samma period och förlorade fördelen med nyhetseffekten.

Bloomberg försök att kläcka också specifikationer Galaxy Note 9 höjdpunkter: SoC borde vara Snapdragon 845 i USA – förmodligenExynos 9810 – vilket kommer att säkerställa högsta prestanda, men stor uppmärksamhet kommer också att ägnas åt den fotografiska sektorn, med en två kamerorvarav en till variabel öppning av diafragman, ärvt från Galaxy S9 och S9+. Vi börjar därför att inte göra bindande åtaganden för den 9 augusti, även om det – efter tre månader – inte är uteslutet att datumet kan påverkas. variationer. Galaxy Note 9 kommer att börja säljas i slutet av augusti, ersätta den stora rivalen Apple?

Relaterade artiklar

Back to top button