Samsung Galaxy Note 9: Dessa kan vara pris och lanseringsdatum, och du skulle inte ha något emot det

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 9: Dessa kan vara pris och lanseringsdatum, och du skulle inte ha något emot det

Under de senaste veckorna har informationen om allt relaterat till nästa top-of-the-range phablet från Samsung tjocknat, och idag återkommer vi till ämnet eftersom viktig information har dykt upp från Polen angående pris och till lanseringsdag enhetsofficer.

Enligt den senaste informationen som läckt ut på nätet förväntas Samsung Galaxy Note 9 säljas, vad gäller versionen fr.o.m. 6 GB av RAM e 128 GB internminne, prissatt till 4 299 polska zloty (ca 990 €). Alltid enligt de senaste ryktena, den officiella försäljningen av enheten de skulle åka den 24 augustimed möjlighet att förbeställa den från och med presentationsdatumet, satt till 9 augusti.

Vi kan inte försäkra dig om officiell information som rapporterats, men vi kan verkligen känna igen att priset på Galaxy Note 9 precis kommunicerades är online med lanseringen av en av sina föregångare. Detsamma gäller det påstådda läckta lanseringsdatumet, dvs sammanhängande med den information vi tidigare har rapporterat.

Relaterade artiklar

Back to top button