Samsung Galaxy Note 8 vs HTC U11 +, jämförelsen (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 8 vs HTC U11 +, jämförelsen (foton och videor)

HTC U11 + – Samsung Galaxy Note 8 jämförelseLåt oss gå tillbaka för att jämföra den nya toppen av sortimentet HTC (det vill säga U11+) med de mest intressanta smartphones 2017 och kunde uppenbarligen inte missa Samsung Galaxy Note 8. Vi jämförde de olika aspekterna av de två smartphones som vi alltid gör, med utgångspunkt från designen och även från innehållet i paketet.

Vi visade i videon hur Note 8:s högre ljusstyrka definitivt generar den skärm av U11+ som, hur bra och välkalibrerad som helst, inte kan nå utmanarens ljusstyrka. Den försvarar sig dock bra med avseende på batteriet där den överträffar Samsungs smartphone, även om den inte stöder trådlös laddning. HTC valde då att välja den enda kameran, som ensam erbjuder mycket liknande prestanda som Samsungs motsvarighet, men som därför inte kan förlita sig på 2x zoom och porträttläge möjligt tack vare den andra kameran.

DATABLAD: HTC U11 + vs Samsung Galaxy Note 8

Vi visade sedan riktmärken och gjorde det vanliga hastighetstestet, samt pratade om programvaran (mycket stockHTCmycket personlig på Samsung).

Priset på Note 8 är högre när vi tänker på lanseringen, men för tillfället finns den på Amazon till några tiotals euro mindre än U11+, vilket gör den förmodligen till förstahandsvalet i den här jämförelsen. Att köpa HTC innebär dock att du vänder dig till ett mycket giltigt alternativ som definitivt inte kommer att få dig att ångra din utgift.

Relaterade artiklar

Back to top button