Samsung Galaxy Note 4 och Edge: programvaran

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 4 och Edge: programvaran

Samsung har precis officiellt presenterat två nya smartphones: den första är Galaxy Note 4förväntade flaggskepp phablet, medan överraskningen är Galaxy Note Edgesom innehåller konceptet med en sekundär sidodisplay, som även om den verkar vara en del av den huvudsakliga, fungerar självständigt.

LÄS FUNKTIONEN: Samsung Galaxy Note 4 | Samsung Galaxy Note Edge

Galaxy Note 4 gav inga sensationella nyheter till Touchwiz vi vet, med samma design som på Galaxy S5 och uppenbarligen funktionerna som ärvts från Note 3, som verkar fungera ännu bättre enligt första intryck.

Värt att notera är den nya multitasking, som är inspirerad av Android L samt några förbättringar även av multi-fönstret; möjligheterna med S-Pen har också utökats något, till exempel textval i musstil. Allt är uppenbarligen baserat på Android 4.4.4 KitKat i båda produkterna, för närvarande den senaste versionen av den gröna roboten tillgänglig.

Den mest intressanta delen är utan tvekan sidovisningen av Samsung Galaxy Note Edgesom kan användas på olika sätt: som en genväg för snabb multitasking, eller med väderinformation, eller för att styra musik medan du använder andra appar, för nyheter och mer.

Kort sagt, en bra idé i grunden, fast kanske inte för vänsterhänta.

Relaterade artiklar

Back to top button