Samsung Galaxy Note 4 med QHD-skärm, Exynos 5433 och 16 megapixelkamera med OIS

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 4 med QHD-skärm, Exynos 5433 och 16 megapixelkamera med OIS

Det bör vara ungefär tre månader kvar till presentationen av Samsung Galaxy Note 4men redan nu börjar spekulationerna om det bli många, så mycket att vi redan idag talar om vad som skulle vara tekniska funktioner nästan komplett med Samsungs fjärde phablet.

LÄS ÄVEN: Samsung Gear 3 kommer kanske att debutera i september tillsammans med Galaxy Note 4

Först av allt Galaxy Note 4modellnummer N910kommer att finnas tillgänglig i två hårdvarukonfigurationer beroende på marknad: den första, tillgänglig i Nordamerika, Korea, Kina och Japan, bör vara utrustad med Qualcomm Snapdragon 805 CPU. Den internationella modellen (N910F) borde oväntat istället anta Exynos 5433 SoC (som vi också kunde se i Galaxy S5 Prime), med modem LTE Kat. 6 Intel XMM7260.

där upplösning av skärmen kommer att gå upp till QHD (2 560 x 1 440 pixlar), men för tillfället är storleken inte bekräftad, vilket vi dock inte föreställer oss mindre än nuvarande 5,7 ”.

Inom området för sensorer finns på smartphonen, förutom de vi redan hittar på Galaxy S5, ska det även finnas en UV-sensor.

Slutligen kommer Galaxy Note 4 att utrustas med en kamera 16 megapixel kamera med OIS märkesvaror Sony, och därmed överge ISOCELL-sensorn som används i Galaxy S5. Samma som den senare istället den främre kameran, fortfarande på 2 megapixlar.

Som redan påpekats är det dock fortfarande ungefär tre månader kvar till (påstådd) presentation av smarttelefonen, och även om de var äkta kan de hittills rapporterade egenskaperna fortfarande ändras under tiden. Vad skulle du lägga i denna Note 4 för att skilja den från konkurrenterna?

Relaterade artiklar

Back to top button