Samsung Galaxy Note 4 i förbeställning på ePRIS för 750 €, men det är möjligt att få en rabatt på 5%

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 4 i förbeställning på ePRIS för 750 €, men det är möjligt att få en rabatt på 5%

Galaxy Note 4 i Italien kommer med ePRIS: den nya phablet av Samsung den finns faktiskt i förboka i tre färger olika (svart, vitt och guld) al pris på 749,99 €. Genom att beställa nu ska produkten vara levererad på 15 oktober nästavilket också ger oss en bra uppskattning av tillgänglig i Italien av Galaxy Note 4.

LÄS ÄVEN: Galaxy Note 4, vår förhandsvisning (foton och videor)

Smarttelefonen är inne Italien garanti och tack vare en kampanj för ePRICE som för närvarande pågår är det möjligt att rabattera den med 5 % vid beställningstillfället (rabatten tillämpas automatiskt och utesluter inte ytterligare och möjliga rabattkuponger) när du kommer till den mest inbjudande pris på 712,49 €.

Visst är detta viktiga siffror, men i princip i linje om inte lägre (tack vare rabatten) än debuten av Galaxy Note 3. Det återstår att se om den fjärde phableten från Samsung kommer att ha samma framgång som de tidigare modellerna, men ingenting tyder på motsatsen.

Galaxy Note 4 förbeställ på ePRICE

Relaterade artiklar

Back to top button