Samsung Galaxy Note 4, första bilderna som skulle visa den i sin helhet (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 4, första bilderna som skulle visa den i sin helhet (foton)

Några timmar efter den påstådda förpackningen av Samsung Galaxy Note 4, här är också de första bilderna som skulle visa den i sin helhet och avslöja dess design och några små detaljer. Funktionerna skulle följa de för den nyligen visade förpackningen och även den nya formfaktorn som redan officiellt setts på Samsung Galaxy Alpha. Dessa två faktorer bör öka trovärdigheten för de bilder vi visar dig, även om vi föredrar att hålla rätt försiktighet.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Note 4 förpackningsfoto

Det verkar konstigt att företaget efter det utmärkta sekretessarbetet som Samsung utfört på S5 har släppt bilderna av smartphonen på ett så sensationellt sätt, precis som alla tre bilderna har en “känsla” av att göra välgjorda. Men om vi vill betrakta bilderna som sanna kan vi se närvaron av den “vanliga” microUSB 3.0-porten bredvid S Pen-öppningen, som verkar vara fyrkantigare än tidigare.

Vi minns hur ryktena vill att skärmen alltid ska vara 5,7 tum, men med upplösning QHD. För alla andra rykten om de tekniska specifikationerna hänvisar vi till vår tidigare artikel (men vi har också pratat om konstig hårdvara här och här).

Relaterade artiklar

Back to top button