Samsung Galaxy Note 4 “bekräftad” med 5,7 tum QHD-skärm

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 4 “bekräftad” med 5,7 tum QHD-skärm

Du kommer förmodligen inte att vara ny med det Galaxy Note 4 ska utrustas med en 5,7-tumsskärm med QHD-upplösning (2 560 x 1 440 pixlar), men ytterligare bekräftelse på detta kommer idag direkt från Samsung sig.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Note 4: påstådda tekniska egenskaper

Inte för att företaget har utfärdat ett pressmeddelande, märk väl, men modellens UAProf har dykt upp på dess hemsida SM-N910Avarianten för AT&T av Galaxy Note 4, som också visar enhetens exakta upplösning, vilket uppenbarligen är den ifrågavarande.

När det gäller skärmstorleken citeras 5,7 tum av den indiska sajten Zauba (som håller reda på enheterna som importeras till det asiatiska landet) angående modellen SM-N910A.

Galaxy Note 4 kommer att ha mått som liknar den förra modellen, kanske ännu mer optimerad, men mycket högre upplösning, och kanske kommer skärmen också att vara böjd, åtminstone i vissa varianter. CPU:n bör istället anförtros till Exynos 5433 SoC för den internationella varianten och till Snapdragon 805 för andra marknader, men i synnerhet på denna sista punkt reserverar vi oss för många berättigade tvivel.

Relaterade artiklar

Back to top button