Samsung Galaxy Note 3: officiellt pris för Schweiz (760 €) och lång presentationsvideo

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 3: officiellt pris för Schweiz (760 €) och lång presentationsvideo

Berlin/Zürich, 4 september 2013 – Premiär för Samsung GALAXY Note 3 på IFA 2013. Tillverkar dagliga uppgifter mycket lättare att gå med den nya Samsung GALAXY Note 3rd Innovativa funktioner hjälper till att behålla livet alltid och överallt. Samsung GALAXY Note 3 ger en större, förbättrad skärm för perfekt vy och mer utrymme för multitasking.

GALAXY Note 3 för en underbar dag

, “Under 2011 lanserade vi den första GALAXY Note till marknaden och utgör därmed en helt ny produktkategori. Den obestridliga framgången med GALAXY Note stärker vår övertygelse om att konsumenter längtar efter högkvalitativa funktioner för smarta enheter som gör deras liv bekvämare, säger JK Shin, VD och VD för IT & Mobile Division Samsung Electronics. ”Samsung GALAXY Note 3 är ett starkt tillvägagångssätt med användaren, berättelserna om deras liv från arbete och fritid kan ge en dynamisk och direkt form av uttryck.

Med bara en S-Pen-knapp kan användaren öppna nya visningsalternativ, starta funktionen, förvandla de genomsnittliga dagliga aktiviteterna för att skapa exceptionella händelser och tillgång till nya upplevelser som presenteras på en ännu större pekskärm 3.”

Samsung GALAXY Note 3 kommer med en ännu större (5,7 tum) Full HD Super AMOLED-skärm, men ger ändå en slankare (8,3 mm), lättare (168 g) hårdvarudesign samt ett starkare batteri med mer uthållighet (3 200 mAh). 13 megapixelkameran på baksidan med Smart Stabilization och High CRI LED-blixt ser till att alla användare av deras livshistorier kan fånga knivskarpt – även i svagt ljus eller rörliga motiv. Samsung GALAXY Note 3 fungerar med den senaste LTE-tekniken; CAT4 bärvågsaggregation stöder ett stort antal olika frekvenser. Tack vare 3 GB RAM som för närvarande är den största på marknaden, ger GALAXY Note 3 snabbaste och starkaste prestanda.

Kraftfull och konstnärlig design

Förutom förbättringarna i tekniken ger Samsung GALAXY Note 3 också ett nytt “premium utseende och känsla.

”Som en uppföljare till den moderna Samsung GALAXY-designen designades ett skal med känsliga övergångar som känns särskilt bra tack vare en fin ytstruktur och speciell. Tandad på sidorna påminner den om klassiska anteckningsböcker och dagbok. Den nya GALAXY Note 3 i färgerna Jet Black, Snow White och Blush Pink finns. Dessutom kommer Samsung att ta med utbytbara skal i olika färger på marknaden, så att GALAXY Note 3 kan anpassas.

S Pen gör livet enklare, snabbare och mer spännande

Med den nya S Pen är klassisk kvarhållning av anteckningar uppfunnen från grunden. Vardagliga uppgifter kan utföras med bara ett klick. Den förbättrade S Pen är det perfekta gränssnittet mellan telefonen och användarna med viktiga kontrollfunktioner.

Hålls under S Pen på skärmen samtidigt – – Med ett enkelt tryck på en knapp öppnas Luftkommando och därmed ett urval av fem praktiska funktioner.

Det behöver inte växla mellan olika fönster, uppmärksammat eller information söks i olika mappar.

Air Command inkluderar följande kärnfunktioner:

Med Åtgärdsmemo handskrivna anteckningar kan fångas och automatiskt länkas till ett kommando eller konvertera handskrivna i en form anpassad, digital text. Åtgärdsmemo kan orsaka ett samtal, lägga till en kontakt, hitta en adress på en karta, starta internetsökning, ange en uppgift i att göra-listan och mycket mer.

Scrapbook organiserar eller tar innehåll och information från olika källor, inklusive Internet, YouTube och Galleri och ordnar dem på ett ställe. Så du har alltid koll på det insamlade innehållet. Var nöjd för framtida säker, källan Scrapbook viktig information och webbadresser noteras att falla tillbaka till den ursprungliga informationen.

Vit skärm tar en skärmdump av den aktuella sidan och tillåter tillägg av ytterligare kommentarer och anteckningar.

Med S Finder enheten kan genomsökas noggrant – oavsett vad du letar efter.

Genom att ange nyckelord eller filter som datum, plats eller innehållstyp kan användare söka efter liknande dokument, evenemang, nyheter, profiler och till och med sökningen på “Hjälp” – allt på ett ställe. Dessutom kan handskrivna anteckningar som symboler och formler sökas i respektive antecknings- och memoapplikationer.

Med Fönsterpenna S Pen kan användas inte bara för skisser eller handskrivna anteckningar, den kan öppnas för den ultimata multitasking-appen har också ett litet fönster. Genom att bryta ett fönster i valfri storlek, ritas på vilken plats som helst på skärmen, kan ett annat fönster till exempel YouTube, kalkylator eller öppna en webbsida, medan den andra, aktuella applikationen förblir öppen.

Den nya S Anteckningar kommer också att presentera en komplett lösning för att enkelt skriva, organisera, redigera och skanna anteckningar med ett trevligt gränssnitt och enkla diagramfunktioner. Det kan synkroniseras med Evernote eller ett Samsung-konto.

Detta är också möjligt på andra enheter tillgång till sina egna anteckningar. Med det förbättrade EasyClip användaren kan välja bilder från Internet eller från GALAXY Note 3, klippa och säkra, så att i slutändan bara den önskade bilddelen återstår.

Större pekskärm 3 – se mer, gör mer

Samsung GALAXY Note 3 ger mer skärmyta. Den optimerade storleken kommer hand i hand med bättre förbättringar. Den 5,7-tums full-HD Super AMOLED-skärmen levererar den bästa bildkvaliteten av Full HD-video, läsbar text och en inspirerande canvas för design av nytt innehåll.

Min tidning sammanfattar personligt innehåll från områdena nyheter, sociala medier, underhållning och nyheter tillsammans. I samarbete med Flipboard presenteras innehållet i en modern, dynamisk tidningslayout.

GALAXY Note 3 ger förbättrade möjligheter för multitasking, så att användare kan dra nytta av den större skärmytan.

Med det nya flerfönstrat användaren kan enkelt växla mellan applikationer utan att behöva stänga eller öppna ett nytt fönster eller webbplatser behöver.

Detta skapar mer produktivitet och bättre nätverk i alla program. En applikation kan till och med visas i två fönster. Ett exempel: användare kan läsa meddelanden i ett fönster medan de kör internetforskning i ett annat, de kan skicka en anteckning till en vän på chaton medan de läser nyheterna om en annan vän.

I dra och släpp lägesinnehåll kan delas med Multi-be Window-funktionen som enkelt klipps ut och klistras in i en text eller bild från ett annat fönster.
Med Pennfönster från Luftkommando funktionen multitasking är ännu enklare: Användare kan helt enkelt starta ett annat fönster och det önskade applikationer medan de kör andra uppgifter parallellt göras.

Videodelning finns nu som komplement till Gruppspel tillgängligt. Gruppspel presenterades ursprungligen tillsammans med Samsung GALAXY S 4. Med den här funktionen kan flera användare dela samma lyssna på musik, spela spel och dela dokument med varandra. Dessutom kan videor sedan delas och ses parallellt. Upp till fem enheter samtidigt kan till och med gå ihop för att titta på videor i stort format.

GALAXY Gear, den smarta följeslagaren till GALAXY Note 3

Tillsammans med Samsung GALAXY Note 3 har även presenterat GALAXY Gear. Den nya, smarta enheten kommunicerar via samtal, sms, e-postmeddelanden eller varningar som tas emot på GALAXY Note 3, och ger en snabb förhandsvisning av en översikt. Dessutom är GALAXY Gear utrustad med en rad användbara funktioner. Om ett inkommande meddelande till exempel kräver mer uppmärksamhet kan enkelt ändras för Samsung GALAXY Note 3rd Tack vare smart relä funktionen visas hela innehållet direkt på skärmen.

Samsung GALAXY Note 3 – utrustad med 32GB eller 64GB internminne och en microSD-plats – från slutet av september 2013 från CHF 939.00 (MSRP, 32GB) tillgängligt i Schweiz.

Relaterade artiklar

Back to top button