Samsung Galaxy Note 3 och Galaxy Gear: en kort författare för att illustrera dess egenheter

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 3 och Galaxy Gear: en kort författare för att illustrera dess egenheter

Samsung har varit marknadsföringens drottning sedan en tid tillbaka, men det är också sant att andra företag successivt fokuserar mer och mer på marknadsföring genom olika videos som illustrerar deras produkter. Men koreanerna upprepar att de inte vill vara oöverträffade på detta område och publicerar en vågad platsmed en filmisk smak, för deras nya produkter: Galaxy Note 3 och Galaxy Gear.

Vi följer sedan historien om en tjej som försöker rädda sin farfars butik med S Pen, dans och dockor. My Magazine, Action Memo och andra funktioner hos de två enheterna bildar en (tvingad) kontur till händelserna, som kulminerar i en originalversion av Annie Lennoxs “Sweet Dreams”.

Utan tvekan skiljer sig luften du andas från den traditionella reklamfilmen, men vi är inte helt övertygade om att resultatet i propagandasyfte är bättre; Samsung föraktar i alla fall inte den mer traditionella marknadsföringen, så allas gommar kommer fortfarande att vara nöjda.

Relaterade artiklar

Back to top button