Samsung Galaxy Note 3 Neo (Lite): bilder, specifikationer och riktmärken (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 3 Neo (Lite): bilder, specifikationer och riktmärken (foton)

Den kanske inte var bland huvudpersonerna på Las Vegas-mässan, men nu är Galaxy Note 3 Neo (eller Lite, som den hette tills nyligen) “nästan officiell”, eftersom både specifikationer och bilder redan har läckt ut, och nu är bekräftade av nya foton och några skärmdumpar av AnTuTu som visar alla tekniska detaljer.

LÄS ÄVEN: Galaxy Note 3 Neo: funktioner och funktioner

Galaxy Note 3 Neo är i grunden en Galaxy Note II med designen av nästa modell, och utrustad med samma S-penna den senare. Det är i själva verket en 5,55 tum HD (720 x 1 280) Super AMOLED, med 2 GB RAM, 16 GB internminne, 8 megapixelkamera och 3 100 mAh batteri.

Processorn, åtminstone i LTE-versionen, är ett original hexa-kärna Exynos 5260 (en 1,7 GHz dual-core + 1,3 GHz quad-core) med Mali-T624 GPUvilket för honom till bra 29,382 poäng på AnTuTu, i hela Snapdragon 800-territoriet (men uppenbarligen kan vi inte ta dessa värden till nominellt värde).

På mjukvarusidan har vi Android 4.3 med den vanliga TouchWiz som vi redan känner till, medan anslutning garanteras av Wi-Fi 802.11ac, NFC, Bluetooth 4.0 + LE och den infraröda sändaren för att dra fördel av WatchON.

Slutligen bör det noteras att USB-kontakten inte är en 3.0 som på Note 3. Nedan finns foton och riktmärken som bevis på vad som har sagts, i väntan på en officiell presentation som verkar allt mer nära förestående.

Relaterade artiklar

Back to top button