Samsung Galaxy Note 3 Neo i förbeställning i Belgien för 599 € (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 3 Neo i förbeställning i Belgien för 599 € (foto)

Att döma enbart av bilderna är det svårt att skilja denna Galaxy Note 3 Neo från den vanliga versionen av Samsungs phablet, men, bortsett från estetiken, finns dess skillnader, från och med den något mindre skärmen (5,55 tum) och i HD, och sedan fortsätter med att kameran sjönk från 13 till 8 megapixlarför att inte tala om processorn hexa-kärna (en 1,7 GHz dual-core + en 1,3 GHz quad-core) ombord på nykomlingen.

LÄS ÄVEN: Galaxy Note 3 Neo: specifikationer och bilder

Det är därför logiskt att fråga oss hur mycket den senaste ankomsten kommer att kosta, men vi hade redan fått inte så betryggande information från Holland (€ 560) och nu ansluter sig även grannlandet Belgien i refrängen med sin 599 €belopp som krävs för att förbeställa smarttelefonen från en lokal återförsäljare.

Det måste sägas att Note 3 Neo ännu inte är tillgänglig, och Samsung har inte meddelat den faktiska ankomsten på marknaden, som borde komma ändå. i slutet av mars; det finns därför möjligheten, som redan har hänt flera gånger tidigare, att dessa första förbeställningar är högre än slutprisetmen det finns inget sätt att ta reda på det förrän smarttelefonen formellt tillkännages.

Under tiden lämnar vi dig med ett litet galleri med högupplösta renderingar, som med tanke på likheten med Note 3 definitivt inte kommer att bli nya för dina ögon.

Relaterade artiklar

Back to top button