Samsung Galaxy Note 3: Focus My Magazine (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Note 3: Focus My Magazine (video)

En av de första formerna av personalisering vid tidpunkten för de första personliga gränssnitten var främst integrationen av sociala nätverk i smarttelefonen, som har gått förlorad med tiden, vilket lämnar utrymme för de officiella applikationerna för de olika tjänsterna. Den här funktionen verkar dock göra comeback i en ny form, blandad med de dagliga nyheterna och föreslagen i en mer fängslande sås. Han startade HTC med sin BlinkFeed och följer nu Samsung noga med My Magazine.

Applikationen tas fram från huvudhemmet genom att trycka på den fysiska knappen Hemeller genom att svepa nerifrån och upp (för de som frågar aktiveras Google Nu genom att trycka och hålla nere knappen meny). Vid öppningen kommer vi att se en nyhetsskärm, medan den är i sidled vi kommer att ha innehållet i telefonen och sedan de sociala nätverken. Tyvärr saknas Facebook bland dessa och om vi lägger till att vi inte kan välja de enskilda källorna till nyheterna utan bara ämnena så verkar My Magazine på det stora hela inte vara lika intressant som BlinkFeed var.

Vissa “nyheter” reduceras sedan till en enkel bild och textnyheter öppnas istället inom applikationen, men i form av en webbplats.

Enligt vår uppfattning är systemet inte att slänga, men de tillämpliga förbättringarna är så många.

Relaterade artiklar

Back to top button