Samsung Galaxy Mega 5.8 och 6.3: här är de officiella priserna … för Indien!

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Mega 5.8 och 6.3: här är de officiella priserna … för Indien!

Även om Samsung gjorde dem officiella för mer än en månad sedan, har de två Galaxy Mega hittills hållit sig borta från butikshyllorna, och därför har inte ens deras officiella pris klarlagts. Ett minimum av ljus över historien kommer därför från inte närliggande Indien, där det koreanska företaget personligen har kommunicerat ut kostnaden för de två modellerna.

De Galaxy Mega 5.8 Duos (GT-I9152) kommer att vara tillgänglig i Indien från den 3 juni till ett pris av 25 000 indiska rupier, eller 345 € vid aktuella växelkurser. Inga nyheter om pris och tillgänglighet för mono SIM-modellen, GT-I9150.

De Galaxy Mega 6.3 istället kommer det att kosta 31 490 indiska rupier, det vill säga ungefär 435 €, men vi vet inte exakt när den kommer att finnas tillgänglig i det asiatiska landet. I detta avseende är det nödvändigt att påminna om en artikel för några dagar sedan, enligt vilken smartphonen skulle anlända till England i juli för 460 pund, cirka 540 €, ett pris som skiljer sig väsentligt från det indiska, till vilket vi hoppas att den europeiska version kommer också att vilja matcha, så mycket mer än de indiska siffrorna är officiella, medan de brittiska kommer från en enda återförsäljare.

Relaterade artiklar

Back to top button