Samsung Galaxy Mega 2: Fullständiga funktioner bekräftar 64-bitars ingenting i Europa

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Mega 2: Fullständiga funktioner bekräftar 64-bitars ingenting i Europa

De phablet mer efterlängtad än stunden hemma Samsung är definitivt Galaxy Note 4men det betyder inte att det är den enda modellen av detta slag som det koreanska företaget arbetar med. Galaxy Mega 2kodnamn “Omfattande”, Faktum är att det verkar nära ankomst, och särskilt den europeiska modellen borde ha ett nummer SM-G750F.

LÄS ÄVEN: Galaxy Mega 2 med Snapdragon 410?

Samsung verkar redo att med kraft justera sina SoCs Exynos, efter ett par år av relativt stopp för deras användning på den internationella marknaden. Vi har redan sett nya Galaxy Alpha, och det verkar som att Note 4 också skulle kunna utrustas med en liknande processor, och nu kommer bekräftelser även för Galaxy Mega 2, som därför inte ska använda 64-bitars Snapdragon 410 SoC, kl. åtminstone i Europa. De tekniska funktioner komplett med Galaxy Mega 2 i själva verket borde de vara följande:

  • Skärm: 5,99 tum HD (720 x 1 280 pixlar) Super AMOLED
  • SoC: Exynos 4415 quad-core Cortex-A9 på 1,4 GHz, med Mali-400MP4 GPU
  • Bagge: 2 GB
  • Internminne: 8 GB utbyggbar
  • Backkamera: 12 megapixlar med full HD-videoinspelning med 30 fps
  • Anslutningsmöjligheter: Wi-Fi n, Wi-Fi Direct, DLNA, Bluetooth Smart, GPS och infraröd
  • OS: Android 4.4.4 med Magazine UX

Inget läsare av Fingeravtryck eller pulsmätaremen å andra sidan kommer vi att ha nya mjukvarualternativ, inklusive Enkel sidopaneldet är möjligheten att ha navigeringsfältet till höger eller till vänster på skärmen, för att “enkelt” använda den gigantiska phableten även med en hand.

Det sägs inte att Galaxy Mega 2 redan kommer att anlända till IFA i Berlin, men med tanke på hur snabbt ryktena om den jagar varandra känner vi oss inte utesluta det helt.

Relaterade artiklar

Back to top button