Samsung Galaxy Mega 2, bilder och 64-bitars processor presenteras

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Mega 2, bilder och 64-bitars processor presenteras

Samsung Galaxy Mega (6.3-modellen, den enda som kom till Italien) var verkligen en intressant enhet, eftersom den banade väg för en stor rad enheter med generöst tilltagna skärmar men mer överkomliga priser. Förvisso har det dock inte skakat marknaden speciellt och inte ens högtalarna till Samsung (som tydligen måste vara försiktiga istället).

LÄS ÄVEN: Samsung kommer att tappa 6% andel

Men att Samsung skulle ha stannat kvar var det verkligen svårt att anta och det gjorde det faktiskt inte. Idag, tillsammans med dess tekniska egenskaper, även de första bilderna av Samsung Galaxy Mega 2 (detta är namnet på denna nya modell). För närvarande gäller informationen modellen för den asiatiska marknaden, men det är lätt att anta att den inte kommer att skilja sig särskilt från vår egen.

Den kommer att ha en 5,98-tums skärm (som Samsung lätt kommer att föreslå som en 6-tums) i HD (1280 x 720 pixlar) för dimensioner mega totalt 163,6 x 84,9 x 8,6 mm.

Överraskningar också av processorn som kommer att bli en Snapdragon 410 fyrkärnig 1,2 GHz 64-bitars. Den kommer att ha Android 4.4 KitKat ombord, en 13 megapixel huvudkamera, en 5 megapixel frontkamera, 1 GB RAM och 8 GB internminne som kan utökas med ett microSD.

Vi kommer att uppdatera er så fort det kommer fler nyheter, men vi tror att vi kan få ett första smakprov på Mega 2 redan vid nästa IFA i Berlin.

Relaterade artiklar

Back to top button