Samsung Galaxy med böjd skärm: rendering läckt (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy med böjd skärm: rendering läckt (uppdaterad)

Tillförlitligheten hos @evleaks (twitterkanal som ofta publicerar förhandsnyheter på smartphones) är fluktuerande, men när renderingar publiceras visar de vanligtvis nästan troget den slutliga versionen av produkten (och är fortfarande autentiska). Det är därför vi tenderar att tro att det vi ser vid öppningen inte bara är en fotoredigering av en Galaxy Note 3, utan snarare faktiskt den första flexibla smartphonen från Samsung (vars presentation väntades just denna vecka).

När vi analyserar bilden, vad vi kan se är att det inte är en variant av Note 3, eftersom pennan är frånvarande (svårt att tro att den kan placeras överst), utan en annan modell, även om den fortfarande har några referenser till den tredje versionen av Samsung phablet (såsom design, färg och närvaro av USB 3.0-port).

Det finns ingen annan information för tillfället, men vanligtvis är en så stor läcka bara en upptakt till en “rusning” av uppdateringar under de följande dagarna.

Har eran av flexibla displayer börjat?

Uppdatering: Evleaks publicerade en andra rendering, som visar hur baksidan också liknar den på Note 3 och bekräftar frånvaron av S Pen. Han tillägger sedan att det för tillfället är något för “endast koreaner”.

Relaterade artiklar

Back to top button