Samsung Galaxy M22 prisläcka och andra funktioner –

Samsung fortsätter att uppdatera sin medelklass med nya modeller, och samtidigt förbereder man nya medlemmar för detta sortiment. En av de mest lovande är utan tvekan Samsung Galaxy M22 , en telefon som kommer att ha vissa funktioner till ett ganska lågt pris, vilket börjar bli vanligt hos det koreanska företaget. Ett pris för Europa som nu läckt ut.

Vi visste redan en hel del funktioner om den här telefonen, men de har nu bekräftats tillsammans med dess pris, vilket ger oss en uppfattning om hur nära den är att komma ut på marknaden.

Priset är detsamma som föregångaren

Den här nya Samsung-telefonen kan komma i butik mycket snart, faktiskt, några av dem har redan förberett den och till och med visat sitt möjliga pris på vår kontinent. Enligt denna läcka eller olycka kommer nya Samsung Galaxy M22 att ha en europeisk prislapp på 239,90 euro. Dess föregångare, Samsung Galaxy M21, kom till Spanien i maj 2020 för 10 € mindre, 229 €, så det kommer inte att bli mycket förändring i detta avseende.

Bild

Vilka funktioner kommer det att erbjuda?

I samma tweet som avslöjar priset på Samsungs nya telefon ser vi att den kommer att ha 4GB RAM samt 128GB intern lagring. Så detta lagringsutrymme är riktat, vilket blir allt vanligare. Utöver denna aspekt har vi redan en hel del bekräftade funktioner hos den här telefonen. Till exempel kommer det att ha 6,4-tums Super AMOLED-skärm med HD+-upplösning och 90 Hz uppdateringsfrekvens.

galaxy m21 färger

Dess processor skulle vara kraftfull MediaTek Helio G80 för mellanstadiet, särskilt väl förberedd för spel. Om vi ​​pratar om kameran så har den fyra sensorer, en 48 MP huvud en, 8 MP ultravidvinkel, och två till för djup och makro. Denna modell har ett enormt batteri som har en kapacitet 6000mAh , och som kan ge mat flera dagar i rad. En telefon som kommer med 25W snabbladdning som kan ladda telefonen på bara en timme.

Samsung Galaxy M21

Det här är alltså en mobiltelefon som vi redan vet nästan allt om, och som vi i huvudsak hittar en skärm med lägre upplösning, vilket är ganska konstigt för oss, samt en kamera med många sensorer. Processorn ändras också, lämnar Exynos på baksidan, och batteriet förblir samma höga kapacitet som redan är kännetecknande för den koreanska M-linjen. Förhoppningsvis kan vi träffa honom i sommar, för å andra sidan har han redan klarat de nödvändiga certifieringarna.

Relaterade artiklar

Back to top button