Samsung Galaxy M21 2021 avslöjar sina nedslående specifikationer –

Ibland förstår vi inte vissa rörelser hos tillverkare angående deras utbud, i vilket fall Samsung kommer att ta kakan med släppet av denna 2021-modell, eftersom sanningen är att dess existens inte är mycket vettig, eftersom du snabbt kan förstå.

Mer av samma

Så här beskriver du den här nya Samsung-telefonen som har upptäckts på Google Games Console, vilket bevisar dess existens som Samsung Galaxy M21 2021 release … Men utöver det så läckte dess specifikationer och de kunde såklart inte svika längre. Eftersom de i princip är samma som 2020-modellen kommer vi inte att bli förvånade med den här telefonen.

Den enda skillnaden, den roliga skillnaden är att hon kommer att vara Android 11 som operativsystem … Något lite förbryllande när man tänker på att den här telefonen nyligen har fått en uppdatering till Android 11. Så det enda som verkligen skiljer den här telefonen från sin föregångare är att den kommer att ha uppdateringar till Android 12 och 13 i framtiden. är inte ens en uppgradering som Redman Note 8 2021, som åtminstone erbjuder oss en annan processor.

Så vad kommer han att erbjuda oss?

Om informationen vi har lärt oss inte är felaktig kommer den här nya Samsung-telefonen att erbjuda oss samma specifikationer som sin föregångare, vilket innebär att det inte kommer några nyheter förutom mjukvara. Därför blir det en mobiltelefon med 6,4-tums AMOLED Full HD + teardrop-skärmen, även om den inte har en hög uppdateringsfrekvens, är den traditionella 60Hz. Dess processor kommer återigen att vara Exynos 9611, som kommer att åtföljas av upp till 6 GB RAM och 128 GB internminne.

Samsung Galaxy M21 1 år

En telefon med tre kamera med en 48 MP huvudsensor, 8 MP ultravidvinkel och 5 MP djup. På framsidan har den en 20-megapixel selfiekamera. Och utan tvekan kommer den att behålla en av sina viktigaste funktioner: 6000mAh batteri , med en enorm kapacitet. Den är kompatibel med 15W snabbladdning. En mobiltelefon som, som en stor nyhet, nu kommer att erbjuda oss Android 11 från fabrik, är enkel. Antingen undviker något oss, eller så kunde vi inte ha förväntat oss en mer frustrerande och meningslös lansering som denna från Samsung.

Relaterade artiklar

Back to top button