Samsung Galaxy M12 release med specifikationer och pris –

Samsungs Galaxy M-familj har precis växt med lanseringen av den nya Samsung Galaxy M12. Terminalen har läckt och ryktats de senaste veckorna, men nu har den precis dykt upp officiellt. Som vanligt i detta avsnitt, batteriet är en av terminalens styrkor.

Många av Samsungs mer blygsamma lanseringar dyker upp diskret och tyst på företagets officiella hemsida i ett visst land. Detta är vad som just hände med Galaxy M12, som inte hade ett planerat lanseringsdatum, värre än det faktum att den redan är tillgänglig på Samsungs Vietnam-webbplats. Låt oss ta en titt på dess huvudsakliga tekniska egenskaper.

Dess tekniska egenskaper

Galaxy M12 dyker upp, hur kunde det vara annorlunda, den går upp ett snäpp och förbättrar de tekniska egenskaperna som finns i M11. Vi hittar dock inte kompatibilitet med 5G-nätverk, åtminstone i den här presenterade versionen, sedan för tillfället Vi vet inte Samsung, internationella marknadsföringsplaner för denna modell. Vi kan se att den har en 6,5-tums Infinity-V-skärm med HD+-upplösning och att den har en skåra för att hysa selfie-sensorn.

Inuti hittar vi en åttakärnig processor som inte är listad av Samsung, men det kan det vara åtföljs av 3,4 eller 6 GB RAM, samt alternativ för 32, 64 eller 128 GB lagring som även kan utökas upp till 1TB med hjälp av microSD-kort. När det gäller dess hjärna har tidigare läckor sagt att den kommer att integrera Exynos 850, så det är mer än troligt att just detta chip valdes för denna terminal.

Denna Galaxy M12 har fyra bakre kameror med 48 MP huvudsensor, 5-megapixel vidvinkel- och makrosensorer och 2-megapixel djupsensorer. På framsidan, i ovannämnda skåra, finns en 8MP selfie-sensor med oskärpa effekt. Den har också ett stort 6 000 mAh batteri som stöder 15W snabbladdning.

Pris och försäljningsdatum

Terminalen är listad för försäljning på den officiella Samsung-webbplatsen i Vietnam och vi kan se att den är tillgänglig i grön, turkos och svart färger Men även om det redan har en flik att köpa, har dess pris ännu inte avslöjats. Vi hoppas också få reda på det snart Samsung planerar att lansera denna terminal i Europa som en ny inträdeskurs för ett koreanskt företag 2021.

Relaterade artiklar

Back to top button