Samsung Galaxy J7 visar sina funktioner och en mystisk SoC

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy J7 visar sina funktioner och en mystisk SoC

Samsung har redan introducerat tre nya smartphone-serier med en ny nomenklatur: vi har A-serien och E-serien, som Galaxy J1 läggs till, stamfadern som kanske inte kommer att förbli ensam länge. Faktum är att idag tar vi en första titt på Galaxy J7ett namn som kanske inte låter nytt för dig, tack vare en läckt UAProf som delvis avslöjar det tekniska funktioner.

LÄS ÄVEN: Galaxy J3 och J5 på väg

Galaxy J7 (SM-J700F) kommer att ha en skärm med 1 280 x 720 upplösning (måtten anges inte i UAProfs), en 64-bitars Cortex-A53-processor (antal kärnor anges inte) klockad till 1,5 GHz. Vissa kanske tyder på att Snapdragon 410, men i verkligheten är detta går upp till 1,4 GHz, så det är antingen en Exynos-hemlösning som företaget ännu inte har avslöjat, eller en annan CPU, vilket inte skulle förvåna oss särskilt mycket eftersom J1 också har en icke-Qualcomm SoC.

Samtidigt har samma smartphone passerat Indien och Zaubas databas för teständamål, med ett värde på cirka 225 dollar per enhet. Ta inte detta som slutpriset för J7, men det är ändå en indikation; vi hoppas få veta mer snart, kanske också väntar på J3 och J5.

Relaterade artiklar

Back to top button