Samsung Galaxy J6 dyker upp live: Infinty Display är verkligen där! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy J6 dyker upp live: Infinty Display är verkligen där! (Foto)

För ungefär en månad sedan antydde vi Samsungs vilja att ta med sin Infinty Displayskärmen in 18,5: 9 ses på S8 och S9, även på den lägre smartphone-serien, med början med den nya Galaxy J6. Nåväl, det verkar som att projektet har materialiserats, eller det är åtminstone vad de nya säger riktiga bilder läckt under de senaste timmarna.

Bilderna du kan se i galleriet hänvisar till vad den nya ska vara Galaxy J6enhet på nybörjarnivå som har en skärm AMOLED i Infinty Display-stil. Skillnaden mellan detta element och det som ses på de avancerade modellerna ligger i ramarsom i det här fallet är något mer uttalade, men det övergripande estetiska resultatet är verkligen bra.

Det finns ett lock på baksidan av enheten plastej borttagbar, på vilken den enskilda kameran och fingeravtrycksläsaren är placerade.

Inga nyheter angående de tekniska specifikationerna, förutom de fotografiska sensorerna och batteriet: den bakre kameran ska vara från 13 MPden främre från 8 MPmedan batteriet skulle vara från 3 000 mAh med laddning via microUSB.

Datumet för officiell lanseringvilket i alla fall inte borde vara så långt borta, eftersom enheten verkar mer än redo att släppas ut på marknaden, vilket framgår av bilderna du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button