Samsung Galaxy J2 Pro är en ny smartphone utan internetuppkoppling. Vänta, va?

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy J2 Pro är en ny smartphone utan internetuppkoppling. Vänta, va?

Galaxy J2 Pro upptäcktes för en tid sedan och har precis tillkännagivits av Samsung i Sydkorea. Det är en smartphone riktad till studenter och/eller seniorer som inte vill ha distraktioner, detta beror på att en Galaxy J2 Pro någon form av internetanslutning saknasbåde via mobilnät och via Wi-Fi.

Och vad kan man göra med det då? Ring, sms (SMS), ta foton och använd de förinstallerade apparna, inklusive en offlineordbok, Diodict 4, som hjälper koreanska studenter att studera engelska. I grund och botten en funktionstelefon, eller till och med något mindre.

Ur teknisk synvinkel har vi sett ännu värre. Galaxy J2 Pro har en 5 tums qHD (540 x 960 pixlar) Super AMOLEDprocessor fyrkärnig1,5 GB RAM och 16 GB internminne, utöver det expanderbar. Kamerorna är från 8 megapixlar på baksidan och 5 megapixel fram, och batteriet från 2 600 mAh det bör garantera utmärkt autonomi, med tanke på bristen på anslutning.

Vi vet inte vilken version av Android det finns ombord (faktiskt är vi inte ens säkra på att det är Android), vi ser heller ingen anledning till varför Samsung skulle ha gett upp det; kanske har han klarat sig utan Google-appeneftersom de utan nät skulle vara till liten nytta.

Utöver allt, trots att ha ett specifikt mål av kunder i åtanke, verkar Galaxy J2 Pro fortfarande som en spela (börjar med det ganska missvisande namnet), särskilt som det kostar 199 100 won, cirka 150 €, och för vad den erbjuder är det svårt att kalla det “bekvämt”. Å andra sidan erbjuder Samsung en kampanj till studenter som kommer att köpa Galaxy J2 Pro i slutet av juni, till vilka det kommer att vara återbetalas hela kostnaden för smartphonen om de köper en Galaxy S- eller Galaxy A-seriemodell efter att ha avslutat college. Som för att säga: först var duktig och studera, och sedan iväg till festen!

Relaterade artiklar

Back to top button