Samsung Galaxy J2 (2018) har få hemligheter nu, tack vare dessa läckta bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy J2 (2018) har få hemligheter nu, tack vare dessa läckta bilder

Inte så länge sedan, den officiella bakgrundsbilden av Samsung Galaxy A8 och J2 i 2018 års versiondärför sammanlänkade av ett gemensamt öde: den nära förestående presentationen. A8 och A8+ har redan officiellt presenterats för några dagar sedan, medan för J2 vi väntar fortfarande, även om dessa nya bilder läckt kommer sannolikt att lämna lite åt fantasin från och med nu.

Att ta dem för givet, visar dessa bilder Galaxy J2 (2018) från nästan vilken vinkel som helst: att vara en enhet nybörjarnivå, de estetiska linjerna är allt som allt härdade. Gå ur ditt sinne allihop krusiduller representerad av dubbla kameror, Infinity Display och förhållandet 18,5:9, är det en traditionell smartphone på 16:9med ramar som är allt annat än reducerade och präglade av närvaron av det nu sällsynta fysisk knapp på framsidan (Flankerad av mjuk beröringsom innehåller de virtuella nycklarna från den senaste toppen av sortimentet) och en enkel bakre kamera.

Materialen som används för det bakre skalet är inte entydiga för tillfället (det kan vara plast), medan ramen skulle visas metallisk.

Angående specifikationerkan vi befinna oss framför en enhet ultra billigt: display Super Amoled i qHD-upplösning (ja, visst 540 x 960 pixlar), SoC Snapdragon 425, 1,5 GB RAM, 16 GB internminnebatteri från 2 600 mAh och Android-version Nougat 7.1.1. De pris? I Ryssland bör det utgå från cirka 115 €. Med tanke på specifikationerna är förhoppningen att det inte kommer att kosta mycket mer för oss också – så länge det också är avsett för vår marknad.

Relaterade artiklar

Back to top button