Samsung Galaxy Fold 2 har tydligen startat massproduktion, augusti lanseras …

Samsung Galaxy Fold 2 nyligen läckt ut i ett patent som visade potentialen för en vattentät design och nu läcker den igen, eftersom källor från branschen bekräftar att produktionen är på väg. Den nya vikbara telefonen har startat massproduktion i tid för en avtäckning i augusti, tydligen.

En sydkoreansk publikation släppte nyheterna idag och sa att den nya vikbara kommer att beskrivas närmare i juni. Insiders hävdar att den nya Fold kommer att förlita sig på UltraTin Glass (UTG) -lösningen, precis som Galaxy Z Flip. Den kommer att tillhandahållas av samma Schott- och Dowoo Insys-företag. Intressant nog, spekulationen om att den nya vikningen kommer att kosta mindre fortsätter att visas, trots uppgradering till en 120 Hz-skärm. Marknadsprognoser visar att Samsung kommer att leverera mellan 2,5 och 3 miljoner Fold 2-enheter i år, flera gånger mer än OG Fold förra året.

Ett nytt patent visar en vattentät kropp för en ny Galaxy Fold, men det kan mycket väl ha varit Fold Lite på grund av dess mindre sekundära skärm. Den sägs kosta under $ 1100 och knäcka marknaden för billigare vikbara. Under tiden för den nya Galaxy Fold förväntar vi oss en Snapdragon 865-processor, 5G, 12 GB RAM, en fyrhjulskamera och vi skulle också vilja se Samsung bli av med hacket på förhand. Vid någon tidpunkt pratades det om en penna och en selfie-kamera på displayen, men ingenting var i sten. Förhoppningsvis är ramarna mindre och enheten är lite mer kompakt.

Jag antar att vi väntar till juni …

Relaterade artiklar

Back to top button