Samsung Galaxy Fold 2 har en 120 Hz skärm och en större yttre skärm

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Fold 2 har en 120 Hz skärm och en större yttre skärm

Från Sydkorea kommer nya rykten om skärmarna som måste bli nästa Samsung Galaxy Fold 2 att vi borde veta de första dagarna i augusti.

Som förklarat Sammobilekommer huvudskärmen på Galaxy Fold 2 att vara lite större och nå 7,7 tum, och den skulle ha en uppdateringsfrekvens på 120 Hz, ett riktigt underverk.

Denna skärm skulle ha en upplösning på 2213 x 1689 pixlar och ett bildförhållande på 11,8: 9. Den här gången skulle vi inte ha ett hack, eftersom det skulle ersättas med hål, som vi för närvarande ser i Galaxy S20.

Dessutom skulle skärmen lämna plasten som vi såg i den första Galaxy Fold och ersätta den med samma teknik som vi ser i Galaxy Z Flip, teknik som Samsung kallar Ultra-Thing Glass.

Större extern skärm

Den första Galaxy Fold hade ett litet problem med sin externa skärm, eftersom den var för liten för att använda en smartphone. Av samma anledning kommer Samsung inte att upprepa samma fel och kommer nu att integrera en 6,23-tums extern skärm.

Denna skärm skulle ha en upplösning på 2267 x 819 pixlar, en 24,9: 9-aspekt, medan dess sodakopp skulle förbli vid 60 Hz, förutom att det innehåller ett hål för sin främre kamera.

Denna förnyade Samsung Galaxy Fold 2 förväntas presenteras den 5 augusti i sällskap med den nya Galaxy Note 20.

Relaterade artiklar

Back to top button