Samsung Galaxy F visas i en ny rendering

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy F visas i en ny rendering

Det har ofta spekulerats under de senaste veckorna, och mer exakt sedan lanseringen av Samsung Galaxy S5angående möjlig lansering på marknaden av en version “främsta“rätt från toppen av sortimentet av den koreanska tillverkaren. Igår, tack vare den alltid uppdaterade @evleakshade han talat av den hypotetiska serien F (Samsung Galaxy F då), ersättning för den långlivade S-serien som har följt med oss ​​hittills.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy F: Kan den verkligen ersätta Galaxy S-serien?

Renderingen som sågs i går var verkligen inte så förklarande, men den som postades idag av @evleaks visar oss en istället smartphone liknande i alla och för alla till Galaxy S5med den väsentliga skillnaden att kropp den verkar gjord med en metallegeringmed en stileffekt”borstat“som inte kan undgå att minnasHTC One M8. Det är sant att även på LG:s nya topp i sortimentet, LG G3, finns en liknande effekt utan direkt användning av metallmaterial.

Vi minns också, från ryktena som rapporterades av @evleaks igår, att denna hypotetiska Samsung Galaxy F skulle ha en 5,2″ QHD-skärm med processor Qualcomm Snapdragon 805.

Relaterade artiklar

Back to top button