Samsung Galaxy F (metall) kan komma tillsammans med Galaxy S5

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy F (metall) kan komma tillsammans med Galaxy S5

Det talades om fantomen “F-serien” redan i september förra året och nu går vi tillbaka till att prata om den igen eftersom det verkar som att något “rör på” den och för att avslöja det är den vanliga koreanska sajten ETNews.

LÄS ÄVEN: En F-serie med metallkropp är på väg

Ryktet som läckte ut i går verkar i praktiken bekräfta det som redan sas för några månader sedan. F-serien kommer i princip vara en premiumversion av Galaxy S5 (åtminstone initialt) och bör särskiljas särskilt genom dess design och dess metalliska konstruktion. Dock ingen bekräftelse angående åttakärnig processor och 16 megapixelkameran. Det är inte klart om de två enheterna kommer att vara exakt samma modell ur hårdvarusynpunkt, men ett rykte talar om en 1080p-skärm på Galaxy S5 (som för den nuvarande modellen) och en 2K-skärm (därför dubbla pixlarna jämfört med HD) för den första Galaxy i F-serien.

Utfarten väntas mot Marsmed tillverkningen av metallstängerna redan startat i Vietnam, medan designen och planeringen istället skulle ha gjorts i Europa (kanske för att komma närmare vår smak?).

Relaterade artiklar

Back to top button