Samsung Galaxy E5 (SM-E500F) och E7 (SM-E700F): Fullständiga funktioner läckte

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy E5 (SM-E500F) och E7 (SM-E700F): Fullständiga funktioner läckte

På sin väg mot förnyelse för år 2015 verkar Samsung vara inställd på att gå med i newborn-serien Galaxy A även den nya och ännu inte tillkännagivna Galaxy E. Så låt oss ta en första titt idag på de påstådda fullständiga tekniska egenskaperna hos Galaxy E5 Och Galaxy E7som är konfigurerade som modeller mycket lika A5 och A7, från vilka de förmodligen också kommer att särskiljas av design mindre eftertraktad.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy A7: kompletta funktioner

Galaxy E5 och E7 borde båda passa Android 5.0 Lollipop från början, förmodligen med samma användargränssnitt som redan sett på Galaxy S5, medan deras batterier borde vara inte avtagbar, vilket låter oss tro att Samsung kanske inte använder den klassiska plastfliken som finns i många av dess modeller. I vilket fall som helst verkar deras tillkomst inte väntas förrän i slutet av 2015, kanske nära MWC, så låt oss nöja oss med följande tekniska bild under tiden, och hänvisar dig till en framtida artikel för varje detalj.

Relaterade artiklar

Back to top button