Samsung Galaxy E5 dyker upp på den officiella webbplatsen med massor av funktioner

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy E5 dyker upp på den officiella webbplatsen med massor av funktioner

Medan Galaxy A-serien kommer att färdigställas inom kort med ankomsten av Galaxy A7 planerar Samsung redan en ny kollektion som vi förmodligen kommer att se först i början av nästa år: smartphonen vi pratar om idag kan bara vara en del av denna serie.

LÄS ÄVEN: Samsung arbetar på en ny serie smartphones

Modellen är SM-E500F, vilket logiskt sett borde översättas till Galaxy E5: dess funktioner inkluderar en skärm med HD-upplösning och 1,2 GHz fyrkärnig CPU (troligen Snapdragon 410) och det är inte första gången vi ser det dyka upp, men om det skulle finnas några tvivel den här gången gjorde det det på den officiella webbplatsen för Samsung, på vilken en UAProf för enheten dök upp.

Vid det här laget frågar vi oss vad som är annorlunda med denna modell jämfört med Galaxy A5, som verkar väldigt lik att läsa dess egenskaper: kanske E-serien betecknar en rad billiga smartphones? För tillfället är det svårt att svara på, men vi är säkra på att det kommer ryktas om det.

Relaterade artiklar

Back to top button