Samsung Galaxy Chat i Italien från augusti till 139 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Chat i Italien från augusti till 139 €

Även om idag är det officiella datumet då det presenteras Galaxy Chat det är verkligen inte nytt för dem som flitigt följer våra sidor. Telefonen hade redan gjort sitt första framträdande för några veckor sedan och visade sig i all sin “vithet”.

Det här är det nya qwerty-telefon låg kostnad från Samsung, vilket visar att det fysiska tangentbordet ännu inte är dött och att det finns många beundrare. För att följa pressmeddelandet.

Anslutning och delning blir ännu enklare och effektivare,

med nya Samsung GALAXY Chat

Pekskärm och QWERTY-tangentbord för maximal bekvämlighet och rik funktionalitet

för social kommunikation i en enda smartphone signerad av Samsung

Milano, 23 juli 2012 – Samsung Electronics, världsledande inom digital media och digital konvergensteknologi, tillkännager nya Samsung GALAXY Chat. Designad för mer sociala konsumenter, denna unga och kraftfulla smartphone tillåter användare att nå sina kontakter på ett enkelt och intuitivt sätt.

Samsung GALAXY Chat har en elegant och kompakt design, perfekt för dig som vill sticka ut med stil. Baserat på operativsystemet Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), kombinerar den en 3-tums pekskärm med ett bekvämt QWERTY-tangentbord, för att göra det sociala livet enklare och roligare. Dessutom är smarttelefonen förladdad med ChatON, den kostnadsfria Samsung-applikationen designad för alla enheter (smarttelefon, surfplatta och PC), operativsystem och livsstil.

som låter dig kommunicera och dela innehåll (foton, bilder, videor, dokument, animationer och mycket mer) med alla dina kontakter. Med ChatON kan du också skapa animerade meddelanden och starta gruppchattar. Hantera e-post är också enklare tack vare enkla sökfunktioner, en interaktiv menyrad för att surfa på nätet utan avbrott och möjligheten att arkivera e-post i mappar, för ännu snabbare och omedelbar åtkomst. Oavsett om det handlar om att skriva e-post, söka på Internet eller ansluta till dina sociala favoritnätverk, integrerar Samsung GALAXY Chat giltiga konfigurationer för att övervaka användningen av din data månad för månad.

Att navigera i programmenyerna är enkelt tack vare ikoner som innehåller 3D-effekter, en helt anpassningsbar favoritprogramfält och möjligheten att ändra storlek och flytta widgets för att passa dina smaker och behov. Dessutom kan du komma åt kameran eller se väntande aviseringar direkt från låsskärmen, och multitasking är ännu enklare tack vare funktioner som att stänga applikationer direkt genom att helt enkelt trycka på ikonen.

Samsung GALAXY Chat har den speciella Game Hub, förladdad med de mest kända spelen för att tillfredsställa alla användares önskemål om underhållning; med AllShare Play kan du istället dela ditt favorit multimediainnehåll från/till andra anslutna enheter. För att bättre hantera ditt arbete hemifrån och borta från kontoret, erbjuder Quick Office-applikationen enklare visning och hantering av dina dokument, så att du kan arbeta med Microsoft Word, Excel eller Power Point, medan Samsung S Planner-applikationen hjälper dig att komma ihåg möten och organisera din agenda på ett praktiskt och intuitivt sätt.

Samsung GALAXY Chat kommer att vara tillgänglig från augusti hos stora konsumentelektronikmärken och mobiloperatörer. Rekommenderat försäljningspris: 139 euro (inklusive moms).

Databladet kommer säkert inte att få dig att hoppa, men det lyckas ändå försvara sig i sin sektor. 3-tumsskärm med 240 x 320 pixlars upplösning (den största bristen förmodligen), 2 megapixelkamera och 850 MHz-processor.

Samsung GALAXY Chat – Tekniska specifikationer

Nätverk

HSDPA 7.2 / HSUPA 5.76 Mbps 900/2100
EDGE / GPRS 850 / 900/1800/1900

Visa

3,0 tums QVGA (240×320) TFT-LCD

Operativ system

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Processor

850MHz

Kamera

Bakre kamera: 2 megapixel

Video

Codec: MPEG4 / H263 / H264

Format: 3gp (mp4), MKV

Uppspelning: WVGA @ 30fps, Inspelning: VGA @ 25fps

Audio

Codec: MP3 / AAC / AAC + / eAAC + / OGG / AMR-NB / AMR-WB / WAV / MID
Musikspelare med SoundAlive
Stereo FM radio med RDS
Hörlurar (3,5 mm) och högtalare

Samsung-appar

Samsung ChatON

Samsung Touchwiz UX

Swype

Ytterligare egenskaper

Snabbt kontor
Dokumentvisare
A-GPS
Glonass
Google Sök, Google Maps, Gmail, Google Latitude
Google ™ Tjänster Google Play Butik, Google Play Böcker, Google Play Filmer
Mobil
Google Plus, YouTube, Google Talk
Google Places, Google Navigation, Google Downloads

Anslutningsmöjligheter

Wi-Fi 802.11 (b/g/n)
USB 2.0
Bluetooth® v 3.0-teknik

Sensorer

Accelerometer, digital kompass, närhet

Minne

4GB, microSD (upp till 32GB)

Mått

59,3 x 118,9 x 11,7 (mm), 112 (gr)

Batteri

1 200 mAh
Tala: 2G / 880 minuter, 3G / 300 minuter
Standby: 2G / 520 timmar, 3G / 380 timmar

Relaterade artiklar

Back to top button