Samsung Galaxy Book 2 nu officiellt: Snapdragon 2 i 1 bärbar dator, …

Samsung kunde ha lanserat Galaxy Book 2 med Fliken S4 eller Note9, men de valde att göra det idag på ner låg. Den här enheten är uppenbarligen tänkt att konkurrera med Surface Pro 6 och de kommande iPad-proffsen, samt Google Pixel Slate. Låt oss kolla upp det.

Tabletten / laptophybriden förblir ganska oförändrad från föregångaren, åtminstone designmässigt och det är mitt första intryck. Det är lite justerat för att vara ärlig, få en mer rektangulär form, trots att ramen mindre trend. Galaxy Book 2 ser lite ut som Surface Pro 6, om du tittar noga på den. Specifikationerna inkluderar en 12-tums Super AMOLED-skärm med en upplösning på 2160 x 1440 pixlar plus två AKG-inställda högtalare.

Det finns en Snapdragon 850-processor inuti, 4 GB RAM och 128 GB SSD. Det finns också USB Type-C-anslutning, ett ljuduttag och allt är klämt i ett paket på 1,75 pund. Samsung har ännu inte bekräftat batterikapaciteten, men meddelade 20 timmars batteritid med en enda laddning. En microSD-kortplats finns också här, plus Dolby Atmos och en fingeravtrycksläsare. 4X4 MIMO och LTE Kategori 18 finns här, plus en kickstand. S Pen verkar likna vad vi får med Tab S4.

Denna Windows 2 i 1-maskin börjar vid $ 999 i USA för paketet som innehåller tangentbordslocket och S-Pen. Produkten är tillgänglig från 2 november via Microsofts Store, Samsung, AT&T och mer. Transportföretag kommer att erbjuda det med LTE-planer.

Relaterade artiklar

Back to top button