Samsung Galaxy Alpha visas också i vitt (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Alpha visas också i vitt (foto)

Galaxy Alphakanske den första metallisk smartphone av Samsungväntades för en hypotetisk officiell presentation under dagens lopp, men med tanke på att allt för tillfället är tyst och att andra rykten pekar i riktning mot den 13 augusti för officiell lanseringvi föreslår några bilder på smartphonen i den nya vita färgen, bara för att lugna väntan lite (medgett och inte beviljat att det behövde lugnas Red.).

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Alpha med Exynos 5433 CPU och 12 megapixel kamera

Bilderna tillför inget nytt till det som redan har setts hittills, förutom för att bättre visa oss smarttelefonen från alla vinklar: design trots allt är det den klassiska av Samsung, men ett mer fyrkantigt hår, och framför allt med stela profiler, givet just av metallstrukturen. Säkert är att de som förväntade sig en tydlig och avgörande stilförändring, i kombination med de “nya” materialen, förmodligen kommer att bli besvikna.

Å andra sidan verkar måtten relativt kompakta och är kompatibla med den förväntade diagonalen på 4,8 tum.

För de kompletta funktionerna, priset och tillgängligheten kommer vi dock att behöva vänta på det officiella tillkännagivandet från den koreanska tillverkaren, ett tillkännagivande som i alla fall verkar riktigt nära.

Relaterade artiklar

Back to top button