Samsung Galaxy Alpha, vår IFA-förhandsvisning 2014 (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Alpha, vår IFA-förhandsvisning 2014 (foton och videor)

Galaxy Alpha det är på sitt sätt en genombrottsprodukt: många skulle ha velat ha mer uppmärksamhet åt material och design från Samsung för en tid; detta har kommit nu, i form av en smartphone som bara har metallkroppen, men inte bakstycket (som fortfarande skiljer sig från det “vaxade” på Galaxy S5), och som förmodligen kommer att väcka vissa tvivel även för pris.

LÄS ÄVEN: Officiell Samsung Galaxy Alpha

Men om du kan hämta en Galaxy Alphautan att tänka på allt detta, är det första du kommer att märka hans lätthet, nästan att tro att batteriet inte är isatt. Du kommer då att märka mycket smal profilav kromreflektionerna som du aldrig har sett på andra Galaxy, och av omsorgen med vilken den gjordes ändå, särskilt i kroppen.

Lägg till detta att det finns olika färger tillgängliga för att möta olika smaker, så kommer du att se det så småningom du kommer med största sannolikhet att gilla Galaxy Alphaoch om nästa modeller av vad som fortfarande verkar vara enbart stamfadern till en ny serie kommer att kunna övertyga mer om förhållandet kvalitet/pris, kan Samsung ha träffat målet igen.

Så är inte fallet ännu, och vi vet det väl, men om du genom att titta på videorna och bilderna nedan kommer att uppehålla dig mer vid själva smartphonen än om hur den kommer att marknadsföras, kommer du förmodligen att hålla med oss. Om inte, låt oss veta i kommentarerna ändå.

Relaterade artiklar

Back to top button