Samsung Galaxy Alpha: pris kanske högre än väntat

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Alpha: pris kanske högre än väntat

Samsung Galaxy Alpha presenterades i morse och nästan omedelbart läckte information om dess pris ut, som vi snabbt delade med dig, det vill säga 599 € som rekommenderat pris. Som vi vet har vi dock tyvärr av olika anledningar (skatter och importkostnader i första hand) i Italien aldrig turen att hålla priset oförändrat jämfört med resten av Europa (även om vi ibland är i gott sällskap).

LÄS ÄVEN: Officiell Samsung Galaxy Alpha

Enligt Antonio Monaco, journalist på Telefino.net, verkar det dock som att priset för vår marknad kan vara högre. Uppgifterna för tillfället ska bekräftas, men i ärlighetens namn skulle vi inte bli förvånade om “tipset” stämmer. Priset bör därför vara 699 € och den förväntade tillgängligheten från och med första dagarna i september.

För att komplettera bilden, den engelska webbplatsen Clove, som erbjuder den i förbeställning till 499 £ (eller nästan 630 €), vilket gör att vi verkar svåra till ett pris på mindre än 600 €.

I väntan på andra bekräftelser är vi nyfikna på att veta om du tror att den här enheten kan vara en bra attraktion för användare som ska köpa en iPhone, med tanke på det mycket liknande priset (oavsett vad det kommer att bli).

Relaterade artiklar

Back to top button