Samsung Galaxy Alpha på förbeställning i Storbritannien för cirka 630 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Alpha på förbeställning i Storbritannien för cirka 630 €

Den välkända brittiska butiken Clove, som även skickar till oss i Italien, har precis öppnat förbeställningar på nya Samsung Galaxy Alpha och priset är som väntat ganska högt, även om det finns några “men” att ta hänsyn till.

Vi talar om en siffra på 500 £ inklusive moms, vilket motsvarar cirka 630 €; notera dock anteckningarna på sidan, som förtydligar det priset är inte slutgiltigt. Tillgängligheten av det första lagret förväntas mot slutet av septembermen inte ens detta datum ska tas i en absolut och oföränderlig mening.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Alpha på den officiella italienska webbplatsen

I vårt land har vi redan sett att Samsung går för att ta med Galaxy Alpha, men det slutliga priset har ännu inte kommunicerats, och enligt vissa kunde det till och med ha gått upp till 699 €. Utan att gå så långt tvivlar vi dock på att Samsung kommer att sjunka under 599 €.

I vilket fall som helst skulle det inte vara första gången som det koreanska företaget skulle justera ned lanseringspriset för en produkt en aning om de initiala försäljningsuppskattningarna inte var alltför positiva för det, och dessa siffror är inte lätta att göra. .

Dåligt dåligt, vi väntar på nästa modeller.

Relaterade artiklar

Back to top button