Samsung Galaxy Alpha: många bilder på iPhone 6-konkurrenten läckte (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Alpha: många bilder på iPhone 6-konkurrenten läckte (foton)

Inte nog med att det ser ut så Galaxy Alpha är smarttelefonen utsedd av Samsung för att motverka ankomsten av Apples iPhone 6, men det verkar också som att det kommer att bli en riktigt atypisk Samsung.

För denna modell, som borde tillhöra S5-familjen, funktioner i själva verket ger de 32 GB internminne men inget microSD, samt en visa 4,7-tum med HD-upplösning (vi tvivlar på att måtten är slumpmässiga, eftersom vi har pratat om en 4,7-tums iPhone 6 i månader), och slutligen en metallram med en Note 3-stil läderbaksida.

Det kommer också att finnas plats för fingeravtrycksläsaren, som även finns på Galaxy S5 mini; smarttelefonen kommer därför att placera sig exakt mellan Galaxy S5 men över S5 mini som funktioner.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Alpha: presentation i augusti?

Vid det här laget är vi nyfikna på att se priset på denna enhet, men vi får vänta lite längre för att veta, Under tiden kan du nöja dig med bildgalleriet nedan som visar smarttelefonen: ett steg framåt i form av design?

Relaterade artiklar

Back to top button