Samsung Galaxy Alpha kommer bara att vara den första modellen i den nya Galaxy A-serien

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Alpha kommer bara att vara den första modellen i den nya Galaxy A-serien

Samsung valde inte namnet av en slump Alfa att ange hans första Android-smarttelefon med metallprofil, bara för att indikera det unika med denna enhet; vilket inte kommer att vara så unikt på kort sikt.

Det verkar faktiskt som om man håller sig till hans namn, Galaxy Alpha det blir bara den första i en ny serie smartphones, som kommer att ge liv åt serien Galaxy Asom kännetecknas just av användningen av premiummaterial och (tycks det) av en särskild uppmärksamhet till Fram kamera.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Alpha kanske dyrare än väntat

För närvarande verkar det redan finnas tre smartphones redo att lanseras snart, kanske med ett tillkännagivande redan annons IFA 2014eller i alla fall i slutet av september: SM-A300, SM-A500 och SM-A700, alla tillhör familjen Galaxy Amen med olika funktioner och priser.

SM-A300 bör till exempel ha qHD-skärm (960 × 540) medan de andra två kommer att använda full HD, vilket bekräftar det faktum att det är olika modeller, förmodligen för alla budgetar.

Galaxy Alpha kort sagt, det är bara början på en sorts omvärdering av det egna varumärket som Samsung verkar vara inställd på att genomföra och som användarna säkert har väntat på. Det återstår uppenbarligen att utvärdera förhållandet mellan kvalitet och pris för dessa (för nu) hypotetiska nya modeller, vilket lätt kan ge intrycket av att allt har förändrats och lämnar allt som det är nu.

Relaterade artiklar

Back to top button