Samsung Galaxy Alpha (Galaxy F): möjlig presentation i augusti för den metalliska Galaxy S5

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Alpha (Galaxy F): möjlig presentation i augusti för den metalliska Galaxy S5

Samsung Galaxy Alphasom vi ringde i flera månader Galaxy F, skulle kunna presenteras i augusti, förmodligen den 13:e i Korea. Detta är ett något ovanligt datum för vad som fortfarande är en ovanlig modell för Samsung.

Galaxy Alpha borde verkligen vara den första i en ny linje premieöverlägsen på sitt sätt S-serien och därför till Galaxy S5med en metallkropp och avancerade specifikationer, även om vi inte förväntar oss några chockerande designförändringar.

LÄS ÄVEN: Galaxy F i en ny livebild

Mer osäkra de tekniska egenskaperna, som sätter på plats båda Snapdragon 805 den där Exynos 5 oktaoch även storleken på skärm pendlar mellan 4,7 och 5,2 tum, med full HD- eller QHD-upplösning beroende på vilken röst du lyssnar på.

Smartphone skulle också vara särskilt subtilrunt 6 millimeter, så mycket att det internt skulle kallas korttelefon (som jämförelse: Galaxy S5 är 8,1 mm tjock).

Kort sagt är rapporterna ganska motstridiga, men två auktoritativa oberoende källor (Korea Herald och ETNews) pekar i riktning mot augusti som månaden för den officiella presentationen, alltså i förväg på iPhone 6.

De få och partiella bilder som läckt ut under de senaste veckorna tyder också på en nära förestående release, så vi hoppas att det finns någon vers på dessa datum, om så bara för att tysta de motsägelsefulla ryktena om det snart.

Relaterade artiklar

Back to top button