Samsung Galaxy Alpha förväntas presenteras måndagen den 4 augusti

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Alpha förväntas presenteras måndagen den 4 augusti

Markera datumet nästa måndag i din kalender, 4 augusti 2014så länge du är intresserad av tillkomsten av det nya Samsung Galaxy Alphaden första smartphonen metallisk från den koreanska tillverkaren, som borde komma tidigare än väntat.

Baserat på rykte iPhone 6 och till de som rör just Galaxy Alpha, verkar den senare vara lite en rival till nästa enhet av äpplet, som också kommer att spela i förväg, förmodligen kommer strax innan på marknaden.

LÄS ÄVEN: Första bilderna på Samsung Galaxy Alpha

Skärm 4,7 / 4,8 tum HD och 32 GB minne inre inte utbyggbar: det finns inte många kända funktioner hos denna smartphone, men i princip verkar det vara halvvägs mellan Galaxy S5 mini och S5, med tillägg av slutligen värdefulla material, istället för den allestädes närvarande plasten, som den också verkar vara närvarande för en bra del.

Bilden på denna Galaxy Alpha är dock inte helt komplett ännu, och under månaderna har många saker sagts om den, så vi väntar på den officiella presentationen för att upptäcka varje teknisk detalj, kanske i kombination med tillgänglighet och pris.

Tyvärr är Samsung ganska bra på att skydda hemligheterna med de produkter som intresserar det, och vanligtvis visar det inte mycket förrän strax före det officiella evenemanget: så håll utkik under de närmaste dagarna, för det kan komma fler nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button