Samsung Galaxy Alpha dyker upp i Storbritannien till ett pris av 699 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy Alpha dyker upp i Storbritannien till ett pris av 699 €

Hur mycket kommer den första att kosta smartphone (delvis) metallisk från Samsung? Om du hoppades att svaret var “inte mycket”, kommer du säkert att bli besviken över de första konkreta ryktena om det.

Faktum är att den svårfångade dök upp på Mobilefun UK Galaxy Alpha (svart, 32GB) al pris på 549 pund, vilket är cirka 690 av våra euro, som vi säkert kan avrunda upp till 699 €, om priset bekräftas.

LÄS ÄVEN: Här är Galaxy Alpha vit

Smartphonesidan togs omedelbart bort, men den förde fortfarande med sig annan information Galaxy Alpha tekniska funktioner:

  • Skärm: 4,7 tum vid 720 x 1 280 Super AMOLED
  • CPU: Exynos octa-core
  • Internminne: 32 GB kan inte utökas
  • Backkamera: 12 megapixlar
  • Fram kamera: 2,1 megapixlar
  • Anslutningsmöjligheter: LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi
  • OS: Android 4.4.2

Från denna bild, som vi i alla fall inte kan ta som definitiv, den Baggevilket tidigare rykten ville ha från 2GB, medan smartphonen alltid ska vara utrustad med fingeravtrycksläsaremen det finns inga bekräftelser för det eventuella ogenomtränglighet.

Angående den officiella presentationen, som äntligen kommer att sätta punkt för alla hypoteser, förväntades den redan igår, men efter att ha varit ett fåfängt hopp talar andra röster om början av nästa vecka (11-13 augusti), med en tillgänglighetssmartphone som kan också vara omedelbart.

Vad som är säkert är att, om man erkänner och inte erkänner att Galaxy Alpha “är allt som finns” och att priset är bekräftat, skulle det vara logiskt att höja mer än ett ögonbryn.

Relaterade artiklar

Back to top button