Samsung Galaxy Ace Plus: första bilden

Samsung Galaxy Ace har funnits ett tag nu, så mycket att trots att den från början var placerad i mellanklassen (som kanske var lite bred) kan den nu lätt hittas under 200 €, uppdatering till Gingerbread ingår i priset. Trots detta verkar det som att företaget redan arbetar på sin efterträdare.

Av Galaxy Ace Plusdetta är det futuristiska namnet, vi har bara ett foto att visa dig, som i själva verket inte skiljer sig mycket från dess förfaders, vilket får oss att tro att åtminstone storleken på skärmen har förblivit oförändrad.

På de andra tekniska egenskaperna finns det inga rykten, men det är logiskt att förvänta sig en liten uppgradering, även om det är svårt att säga om detta kommer att räcka för att hitta oss Ice Cream Sandwich förinstallerad: bilden avslöjar inget om det , men just det faktum att denna aspekt inte upphöjs kan betraktas som ett dåligt omen.

Vi hänvisar dig därför till framtida nyheter för mer exakta detaljer om ärendet, och under tiden lämnar vi dig med fullstora bilden av smartphonen.

Relaterade artiklar

Back to top button