Samsung Galaxy A8, vår förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy A8, vår förhandsvisning (foton och videor)

Vi vet redan mycket om Galaxy A8 och dess fullständiga datablad har varit officiellt i några veckor nu. För att sammanfatta är det en smartphone med Exynos octa core-processor, 4 GB RAM, 32 GB internminne och utbyggbart minne. Men det är verkligen inte det som kan upphetsa dig, lika mycket som de andra specifikationerna.

Låt oss börja med skärmen som är en 5,7 tums 18,5:9 Full HD + SuperAMOLED, mycket ljus och alltid mycket vacker enligt Samsungs tradition. Vi har en ny kamera från 16 megapixel ƒ / 1,7 och en ny 16 + 8 megapixel ƒ / 1.9 dubbel frontkamera, med möjlighet att använda dem alternativt (den andra är vidvinkel) eller tillsammans för digital oskärpa av motivet. Sedan har vi vattentätningen, ljuduttaget, Bluetooth 5.0 och till och med FM-radion.

Designen är ikonisk Samsung och tar också medinfinity display (platt) och en ny placering av fingeravtrycksläsaren, nu omedelbart under kameran, säkerligen mer tillgänglig (design som kommer att förutse den för nästa Galaxy S9).

Samsung Galaxy A8 kommer till Italien från och med den 25 januari till ett pris av 529 € med gratis (vid prenumeration på Samsungs exklusiva program) a Senaste generationen Gear VR (den med fjärrkontrollen, här vår recension) om den är köpt senast den 14 februari. Det kommer att finnas i svart, guld och grått, både single SIM och Dual sim. Den senare varianten kommer att ha en separat plats för minnesutbyggnad som sedan kommer att användas i en hybridplats.

Relaterade artiklar

Back to top button