Samsung Galaxy A8 (2018) vs S8, vår jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy A8 (2018) vs S8, vår jämförelse (foton och videor)

Sen när Galaxy A8 (2018) lanserades på marknaden i många har inte gjort annat än att undra vilken mening det hade att lansera en smartphone till ett pris som är så likt det nuvarande priset på Galaxy S8som även om den fortfarande har ett listpris på 829 € finns på runt 550 € i nätbutiker, bara några tiotals euro mer än den modell som just lanserats.

Men även detta online är redan tillgängligt med starka rabatter (för närvarande redan 395 €), vilket vidgar prisintervallet igen och öppnar tvisten igen. Bättre en Galaxy A8 (2018) eller en Galaxy S8? Och frågan vi kan garantera är helt legitim. Som vi kommer att se i vår jämförelse är faktiskt skillnaderna inte så markanta och faktiskt i vissa avseenden verkar A8 (2018) nästan bättre optimerad (testet med apparna i minnet är ett sensationellt exempel). Galaxy S8 har en design definitivt mer fascinerande, en kamera optiskt stabiliserad, trådlös laddning och en visa större och högre upplösning.

DATABLAD: Galaxy A8 (2018) vs Galaxy S8

Trots det lägre priset har dock även Galaxy A8 (2018) något att säga tack vare dubbla främre kamerorvid FM-radio och inbyggt stöd för dubbla SIM-kort. Vi lämnar dig därför med vår jämförelse och några bilder tagna av de två smartphones.

Relaterade artiklar

Back to top button