Samsung Galaxy A7 passerar från FCC och kan komma snart (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy A7 passerar från FCC och kan komma snart (bild)

Den nya linjen Galaxy A från Samsung består av tre modeller som sticker ut från varandra i tekniska egenskaper och pris: medan de två första, A3 och A5, redan har annonserats, finns det mycket mindre nyheter för toppen av kategorin, att Galaxy A7 som är långsam med att komma fram.

LÄS ÄVEN: Galaxy A3 och Galaxy A5: den tunnaste och mest sociala Samsung någonsin (foton och videor)

För de som väntar på nyheter om denna nya enhet finns det idag goda nyheter från FCC, som just har certifierat produkten: vi pratar om en 70 x 150 mm smartphone, med en 5,2″ full HD-skärm. De återstående specifikationerna som läckte ut förra månaden bekräftas också som, som väntat, Galaxy A7 är utrustad med 64-bitars Snapdragon 615 fyrkärnig processor, 2 GB RAM, Adreno 405 GPU och 16 GB internminne. För att komplettera det hela finns två kameror, varav den bakre 12 megapixel och videoinspelning i full HD och den främre 5 megapixel.

Även om flytten från FCC i sig inte antyder någonting, bådar det gott för framtiden för Galaxy A7, som kan presenteras inom kort. När vi tröstar oss med bilderna av certifieringen som vi kan hitta nedan, måste vi bara vänta på Sasmsungs nästa drag, som vi hoppas kommer att ske snart.

Relaterade artiklar

Back to top button