Samsung Galaxy A7 kommer enligt ett riktmärke att ha en skärm på 5,2 tum och Snapdragon 615

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy A7 kommer enligt ett riktmärke att ha en skärm på 5,2 tum och Snapdragon 615

Låt oss prata om linjen igen Galaxy A Samsung och i synnerhet den äldre brodern i familjen, Galaxy A7. Även om det koreanska företaget ännu aldrig har uttryckt sig om detta utbud av enheter, fortsätter information och rykten att flockas om det.

Den här gången SM-A700 (detta är koden som identifierar Galaxy A7) upptäcktes i databasen för GFXBench: enligt vad som finns på kortet skulle displayen vara från 5,2″ (och inte 5,5 “som tidigare trott) med full HD-upplösning och SoC skulle vara en Qualcomm Snapdragon 615 med en Adreno 405 som grafikprocessor.

LÄS ÄVEN: Galaxy A7 med full HD-skärm och 64-bitars processor, bekräftar Samsungs hemsida

Resten av de tekniska egenskaperna som rapporteras av referensrapporten 2 GB RAM16 GB internminne och 12 megapixel kamera: som alltid kan vi inte vara säkra på att det är de specifikationer som faktiskt kommer att finnas på enheten, men vi kan nu förvänta oss att det vi kommer att se på Galaxy A7 inte kommer att skilja sig mycket från vad rapporteras idag.

Denna nya smartphone förväntas tillkännages under november till ett försäljningspris mellan $ 400 och $ 500: vi kan bara fortsätta att vänta på en officiell bekräftelse som kommer att sätta stopp för alla rykten från de senaste veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button