Samsung Galaxy A6 och A6+: officiella omslag och nya renderingar bekräftar fortfarande designen

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung Galaxy A6 och A6+: officiella omslag och nya renderingar bekräftar fortfarande designen

Den här gången är det upp till de läckta bilderna officiella omslagtillverkad av Samsung, bekräfta igen vad vi redan har lärt oss om Galaxy A6 och A6+. Eller åtminstone vad gäller de estetiska linjerna för tillverkarens nästa mellanklasssmartphones.

Den övergripande designen är avgjort lik den hos Samsungs semi-flaggskepp, eller Galaxy A8, som i sin tur uppenbarligen är inspirerad av de senaste Galaxy S8 och S9. Vi finner därför en Infinity displaymed en bra (men inte extrem) optimering av ramarna, medan på baksidan de fotografiska sensorerna, i linje med fingeravtrycksläsare digital. Som vi redan visste kommer Galaxy A6 bara att ha en kamera, medan A6+ kommer att skryta med en dubbel sensor – spåra vad som har setts på Galaxy S9 och S9 +.

Dessutom finns det fortfarande bekräftelser för Samsungs kontroversiella val att sätta in en dörr mikro USB på båda modellerna, istället för den nu mer passande USB Type C. Presentera istället ljuduttag, i den nedre profilen. Slutligen påminner vi om det Galaxy A6 bör genomföra 3 GB RAM och en SoC Exynos 7870medan de förväntas 4 GB RAM Och Snapdragon 625 för Galaxy A6+.

Det finns inga nyheter om priser och tillgänglighet ännu.

Relaterade artiklar

Back to top button