Samsung Galaxy A10s börjar ta emot Android 11 –

Det asiatiska företaget fortsätter att utveckla en uppgraderingsplan till den nya versionen av operativsystemet. Och den här gången är det upp till denna Samsung-modell, som, som vi har sett, ligger flera år efter sig. Så Samsung är fortfarande seriös med att uppdatera sina något äldre, billigare telefoner.

Android 11 för Galaxy A10s

Samsung har börjat rulla ut en ny mjukvaruuppdatering för Galaxy A10s som inkluderar: Android 11 och den senaste säkerhetskorrigeringen för denna månad. Den kommer också med firmwareversion A107FXXU8CUG1. Denna modell från det asiatiska företaget, som, som vi nämnde, lanserades i mitten av 2019, får den senaste större operativsystemuppdateringen från Google. Dessutom, eftersom ändringarna i ditt operativsystem kommer att slutföras enligt färdplanen.

Så från och med nu kommer det bara att finnas nya säkerhetsfixar. Dessutom är det ny samling programvara för denna modell från den koreanska tillverkaren har nu börjat säljas i Malaysia och Vietnam. Men som i andra fall kommer de att lanseras på olika smartphonemarknader, inklusive den europeiska.

Denna nya programvara för med sig uppdaterad användargränssnittsdesign , förbättrade filappar som Samsung Internet och Samsung Keyboard, unika behörigheter och automatisk återställning av behörigheter. Och det är inte allt, vi ställs också inför en omsorgsfullt omdesignad meny. Och det kommer att erbjuda oss möjligheten att ta bort GPS-platsdata från bilder. Det kommer till och med att göra det lättare för oss att komma åt kontroll över våra hemenheter.

Det är också viktigt att notera att användare som uppgraderar till den här nya versionen kommer att ha fler låsskärmsalternativ, en konversationssektion i meddelandefältet och en dedikerad mediaspelare-widget som kommer att finnas under snabbfältet. Dessutom kommer prestanda och stabilitet för Galaxy a10s att förbättras.

Relaterade artiklar

Back to top button