Samsung Galaxy A och M omstartsfel offer

Samsung är en smartphonetillverkare som kan konkurrera med sina två stora rivaler, Xiaomi och Realme, genom att utveckla medelstora enheter. Galaxy A- och Galaxy M-serierna har varit mycket framgångsrika för Samsung och sålt hundratals miljoner enheter över hela världen.

Problem som påverkar användare av Samsung Galaxy A och Galaxy M

Enligt SamMobile har vissa användare av olika modeller av smartphones i Galaxy A- och Galaxy M-serien att göra med ett konstigt problem som får deras enheter att frysa och starta om konstant.

Många användare av Samsung Galaxy M30s, Galaxy M31s, Galaxy M31s, Galaxy A50 och liknande enheter i Indien har klagat på detta problem i flera månader på Samsungs officiella forum.

Samsung Galaxy A och M omstartsfel offer

Användare som berörs av det här problemet rapporterar att deras telefoner fryser och startar om ofta, vilket hindrar dem från att använda enheten. Vissa användare har till och med hävdat att deras enhet inte slås på efter omstart eftersom deras smartphone har fastnat i en startslinga där den inte går utöver Samsungs logotypskärm.

Ägare av Samsung-telefoner med detta problem som tog sin enhet till ett Samsungs tekniska servicecenter för att få sin enhet reparerad med fabriksåterställning fick veta att problemet låg i moderkortet och behövde bytas ut. Reparationskostnaden är mer än $100. Många smartphoneanvändare vill inte betala detta belopp eftersom de tror att deras telefoner tillverkats med ett tillverkningsfel, och därför kräver de att Samsung ska stå för det.

Det Korea-baserade företaget har ännu inte gjort något uttalande i ämnet. Så vi måste vänta för att se vilka åtgärder Samsung kommer att vidta för att åtgärda det här problemet.

Relaterade artiklar

Back to top button