Samsung fortsätter att göra narr av iPhone X med roliga nya videoklipp

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung fortsätter att göra narr av iPhone X med roliga nya videoklipp

Samsung är inte främmande för videoannonsering där förför tidernas stora rival, alltså Äpple. I synnerhet verkar det som att iPhone X har gett fritt spelrum åt avdelningens kreativa och ironiska ådra marknadsföring av den koreanska jätten: efter videon, som nu har blivit en del av historien, där den berömda mannen visas-hackdenna gång för att vara i Samsungs sikte är brister och motsägelser decenniets iPhone.

Vi har också upprepade gånger påpekat, i recensionerna av äpplets smartphones, det absurda i frånvaron av en snabbladdare, eftersom de senaste iPhonesna stöder snabbladdning, och deras kostnad är verkligen inte billig. Samsung verkar också hålla med, och påpekar att Apple tvingar användare att köpa det separat, på egen bekostnad.

Detsamma gäller för en iPhone-ägare som vill använda sina hörlurar med ett ljuduttag och på samma gång ladda enhetens batteri: behovet av en extra adapter att köpas separat talar inte för Cupertino-jätten.

Slutligen kamera iPhone X, som Apple ofta är stolt över, men som enligt DxOMark har funnits i månader överskridits från tävlingen. Svaret på allt detta för Samsung är självklart uppenbart: byta till Galaxy S9.

Relaterade artiklar

Back to top button